Activiteiten

De Glavihoeve organiseert ponydagen, kinderfeestjes, lessen en andere activiteiten voor jong en oud!

Ponydagen

Voor kinderen van 5 tot 10 jaar hebben wij deze gezellige ponydagen. Nadat we kennis hebben gemaakt met elkaar en de pony's gaan we van start. Wie kan zijn/haar pony het allermooist versieren? Daarnaast gaan we rijden in de bak, doen we leuke spelletjes en hebben we een korte pauze met wat te drinken en iets lekkers. 

Kinderfeestjes

Hebben jullie de indoor speeltuin en het zwembad nou wel gezien? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje op de Glavihoeve! Voor kinderen in de basisschool leeftijd stellen wij in overleg met de jarige (en de ouders) een gezellig feest samen. Denk aan spelletjes te paard, buitenrit met picknick, pimp je pony etc.

Beginnerslessen

Soms wil je iets super graag, maar tegelijkertijd is het ook nog wel spannend. Bij ons ben je aan het juiste adres om de beginselen van het paardrijden te leren. Indien er geen gebruik word gemaakt van privéles, zijn onze groepjes dusdanig klein, dat iedereen aandacht krijgt tijdens de lessen. Wij hebben als gezamelijk doel om iedereen, groot en klein, zo ontspannen mogelijk te laten rijden. Dit is niet alleen fijn voor de ruiter, maar ook voor het paard! 

Buitenritten

De Glavihoeve bevindt zich in een mooi stukje Drenthe. Daardoor kunnen wij diverse buitenritten aanbieden en naar wens aanpassen. Buitenritten gebeuren altijd onder begeleiding van team Glavihoeve en eventueel in kleine groepjes. Voor de beginners bieden wij buitenritten aan, begeleidt aan de hand. En voor de wat gevorderde ruiters gaat team Glavihoeve zelf ook te paard zodat we het tempo wat hoger kunnen gooien. Want galopperen door de bossen, wie houdt daar nou niet van?

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb